Monday, March 15, 2021

របៀបធ្វើចេកអាំងស្រូបទឹកស្ករខ្ទិះដូង

 #គ្រឿងផ្សំ:

ចេកណាំវា ចេកទុំ  ស្នឹត

សាច់ដូងខ្ចី កោសជាសរសៃ  កូនចានចង្កិះ

ស្ករត្នោត  ខាំ ឬប្រើស្ករសក៏បាន

អំបិល  ស្លាបព្រាកាហ្វេ

ខ្ទិះដូង ២៥០ មីលីលីត្រ



#វិធីធ្វើ:


1-យកចេកបកសំបកអោយស្អាត កាត់ជាកង់ៗខ្លីៗល្មម រួចយកចង្កាក់ឬស្សីមកដោត ក្រោយមកយកចេកដែលដោតរួចទៅអាំងអោយឡើង ក្រហមក្រឡាបល្អ។

2- យកស្ករត្នោត ឬស្ករស អំបិល និងខ្ទិះដូង ដាក់ក្នុងឆ្នាំងខ្ទះ រំងាស់អោយរលាយចូលគ្នា អោយពុះសព្វល្អហើយ រំងាស់ខ្ទិះដូងអោយខាប់បន្តិច សឹមដាក់សាច់ដូងចូល កូរពីរបីត្រឡប់ សឹមបិទភ្លើង។

3- យកចេកដែលអាំងឆ្អឹនទៅសង្កាត់អោយសំប៉ែត រួចយកមករៀបដាក់ចាន ហើយយកទឹកស្ករខ្ទិះដូងមក ស្រោចពីលើជាការស្រេច៕


ប្រភពពត៌មានចម្រុះ

No comments:

Post a Comment

របៀបធ្វើមីសួរអប់ក្ដាម

 #របៀបធ្វើមីសួរអប់ក្ដាម #គ្រឿងផ្សំ: - មីសួរ ១ខាំ ត្រាំទឹកអោយរីក  - ក្ដាម 1ក្បាល ឬ 2ក្បាល - ខ្ទឹមស គល់ជីវ៉ានស៊ុយ ម្រេច បុកឲ្យម៉ត់ - ខ្ញី ហាន់...