#របៀបធ្វើបង្គាកោះកុង
#គ្រឿងផ្សំ ៖
- បង្គា
- ខ្ទឹមស
- ម្ទេស
- អំបិល ស្ករស ក្រូចឆ្មា ទឹកត្រី
- ជីអង្កាម ម្រះក៏បាន
#វិធីធ្វើ៖
២- យកបង្គាមកបកអោយស្អាត ហើយកាត់ខ្វេះយកអាចខ្នងរួចលាងទឹកឲ្យស្អាត(បើបានលាងទឹកសូដាទៀតរឹតតែល្អ)រួចយកទៅដាក់ក្នុងទូរទឹកកក ទុកអោយត្រជាក់
២- ខ្ទឹមស ម្ទេសបុកឱ្យម៉ដ្ឋ រឿងកិននិងម៉ាស៊ីនក៏បាន ហើយដាក់អំបិល ទឹកត្រី ស្ករស ច្របាច់ទឹកក្រូចឆ្មា រួចភ្លក់មើលអោយល្មម តាមការចូលចិត្ត ។
៣- ពេលទទួលទាន ទើបយកបង្គាដែលយើងបានក្លាសេទុក យកមកស្រោចទឹកត្រីកោះកុងពីលើអោយសព្វល្អ ហើយបន្ថែម ជីអង្គាម ឬម្រះ បរិភោគជាមួយ រួចជាការស្រេច។
No comments:
Post a Comment